Foto Currículum

Sóc cantant, pianista i pedagoga, formada en els camps de l’educació musical primerenca i de la veu creativa i terapèutica. Ttreballo a les EMM de Mataró i d’El Prat de Llobregat, on hi coordino els programes de Música en familia.

He aprofundit en la Music Learning Theory d’E. Gordon obtenint la certificació del Gordon Institute (GIML) en Early Childhood Music a la Universidat de Buffalo (EUA). Sóc Facilitadora de Cant Prenatal i de Community Drum Circles. He participat en projectes de música comunitària (Tralalà, Comusitària i EMCA de l’Hospitalet) i de música i inclusió (Música a l’Abast), i he estat formadora de música per a professorat de l’etapa 0-6 anys a l’Escola d’Estiu del Maresme.

Col·laboro amb l’ IGEME (Instituto Gordon de Educación Musical España). Compagino la faceta docent amb la d’intèrpret i cantant en diferents projectes de world music, com el grup de folk-fusió Dealan, i en l’espectacle Concerts per a Nadons (per a infants de 0 a 3 anys).

Sóc Professora de Piano (Conservatori de Girona) i llicenciada en Comunicació Audiovisual (UAB). He realitzat estudis de violoncel i cant, així com de performance, improvisació vocal i tècnica Voice Craft. Actualment estic finalitzant el Grau de Pedagogia a l’ESMUC.