nuria-foto-petita

M’he format en diverses metodologies (Orff, Colour Strings i Kodály, entre altres) per tal de poder apropar la pràctica musical a tots a tots els públics: nadons, petits, joves i adults.

He estat membre fundadora de l’Orquestra Terrassa48 i del grup Amàntia, especialitzat en la música barroca i clàssica amb instruments originals, amb el qual treballem per crear concerts amb valor pedagògic afegit, per tal d’apropar obres i estils a oients de totes les edats i de crear concerts on es barregin diverses disciplines artístiques amb la música.
Com a músic freelance he tocat amb formacions de tot tipus i estils, com ara Pep Sala, Orquestra Simfònica de Sant Cugat i Le concert des Nations, entre altres.

Vaig estudiar cello clàssic i modern al Hanzehogeschool Prins Claus Conservatorium de Groningen, Holanda. Posteriorment vaig cursar un postgrau de cello barroc al Conservatori d’Amsterdam, Holanda, i a l’Accademia Internazionale della Musica de Milano, Italia. Títol de grau superior de Violoncel (Conservatori del Liceu).