10259102_624609780958312_4904263132734680465_o

Sóc director de les EMM ‘El Faristol’, de Roda de Ter i l’Esquirol, i de Torelló. Sóc també professor de  JPC-Escola de Músics (Barcelona).

Format musicalment entre Benidorm, Múrcia i Barcelona, he combinat estudis de Trompa i Musicologia, i m’he especialitzat en Trompa Històrica. Com a investigador, el meu interès és al voltant de la trompa, amb recerques sobre els primers mètodes d’ensenyament així com els seus intèrprets històrics a Barcelona i els seus repertoris.

Com a intèrpret, he treballat principalment la música antiga, amb instruments d’època, i la música contemporània. He col·laborat amb formacions com la Jeune Orchestre Atlantique, la Jove Orquestra Nacional de Catalunya, l’Orquestra Barroca Catalana, l’Orquestra Acadèmia 1750, el grup Vespres d’Arnadí, l’Orquestra Nacional de Catalunya o l’ensemble BCN216, entre d’altres.

He realitzat el Màster en Interpretació de la Música Antiga (ESMUC-UAB) amb un projecte musical i d’investigació al voltant de l’ofici de músic i la construcció d’instruments de vent fusta a la Barcelona de l’última dècada del segle XVIII. Preparo la meva tesi doctoral amb una recerca sobre el quartet de trompes de l’Orquestra Pau Casals.