Apropant la música a les persones

Des de casa | Montse Anguera

Publicat per musicop el 02-06-20

Recordo el darrer dia que vam treballar “presencialment” a l’escola… pensàvem que estaríem uns quants dies treballant des de casa i se’ns va ocórrer que ens podríem endur els ordinadors de la feina (més grans i potents que els portàtils personals) a casa…! Pensàvem que seria cosa de 15 dies i malgrat l’excepcionalitat del moment i la gravetat de la situació perquè començava a haver-hi algunes persones malaltes, vaig viure aquell inici del confinament amb certa “il·lusió”!

Si, il·lusió! Vaig anar a comprar queviures per uns quants dies, vam preparar l’estudi per poder fer torns de teletreball, va ser com si ens estiguéssim preparant per a una gran nevada! 

Pensàvem que seria cosa d’alguns dies…i ja en portem 70!!

Hem viscut cadascun d’aquests dies conscients de certs privilegis que sense cap mena de dubte ens estan fent el confinament més fàcil… 

La terrassa i les plantes que ens dóna aire lliure i sol a la cara, materials diversos per fer projectes de manipulació artística i creativa, instruments musicals per cantar i fer música, un bon rebost i congelador ben abastit… sense cap mena de dubte estem vivint aquests dies des del confort i la seguretat, agraïdes pel lloc on ens hi ha col·locat la vida, conscients de l’esforç que fem per mantenir-nos actives a la feina que fem des de la cooperativa, donant-nos espai per viure el millor possible la muntanya russa emocionalon estem enfilades!

Els darrers dies hem pogut començar a sortir a estones, buscant carrers i horaris en què no coincidíssim amb massa gent sabent que les trobades fortuïtes i les ganes de relació amb els amics i familiars podien fer-les complicades, per tant, caminem per carrers poc concorreguts evitant mirar a la cara a les ganes de retrobament i normalitat… normalitat. Quina paraula…!

Quants significats que ara, esdevenen llunyans i incerts. Normalitat… em pregunto com mutarà i cap a on ens durà.

Desitjo que cap a una major consciència, responsabilitat, maduresa individual i col·lectiva… això si; envoltada de totes les persones importants que ens acompanyem en el camí!

 

Últimes noticies