Apropant la música a les persones

Actualitat

30-01-16
Video de presentació de Musicop

Durant el 2014 vem participar activament al programa Aracoop de consolidació i desenvolupament de joves cooperatives. Aquest és el video de presentació que ens van fer el companys de Claraboia sccl al 2015.  

Llegir més
19-11-15
EMMM: 5 anys!

Alguns dels moments viscuts a l’EMM de Mataró els darrers 5 anys. Gràcies a tots els que formeu o heu format part de la seva comunitat! Només és el principi… Continuarà!

Llegir més
07-02-20
Masterclass amb Jim Snidero

A Musicop donem molta importància a la formació de les treballadores de la Cooperativa no només per obrir la mirada, per incorporar nous recursos i fer-nos nous plantejaments, sinó també per conèixer-nos, per compartir les nostres visions i experiències educatives i musicals i per crear espais on ens sentim segurs per explorar, descobrir, crear i millorar. Els “compartim” són […]

Llegir més
07-05-19
Explorasons – Escola Municipal de Música de Masnou

Concert a càrrec d’alumnes de sensibilització i iniciació dels alumnes de l’Escola Municipal de Música de Masnou, acompanyats per un combo de joves. Podreu escoltar els petits explordors i exploradores de l’escola a través d’un conte. Dissabte 18 de Maig a les 10.15 h a Ca N’Humet (El Masnou)

Llegir més
07-05-19
En clau de FEMME – Escola Municipal de Música de Masnou

Els conjunts i cors de l’Escola Municipal de Música de Masnou presenten aquest concerts inspirat en grans artites de la història de la música. Podreu escoltar temes d’Aretha Franklin, Maria Mercè Marçal, Célie Chaminade, Amy Winehoues, entre d’altres. Dissabte 18 de maig a les 12.30 h a Ca N’humet (Masnou)

Llegir més
01-02-19
Compartim #2

Totes les persones que treballem a Musicop compartim unes trobades de formació. El proper 8 de febrer fem la segona sessió del “Compartim”; de nou, hem creat 4 píndoles de formació pensades perquè totes ens sentim representades.

Llegir més
03-07-18
Musicop al “Fòrum: educació musical al XXI”

Aquest divendres participarem al “Fòrum: educació musical al XXI”, el Fòrum proposarà cada curs una temàtica d’actualitat vinculada al món de l’educació musical o artística, amb l’objectiu de compartir, contrastar i debatre -aprendre, en definitiva- al voltant de les idees i els projectes presentats. La sòcia Laia Serra (Doctora en desenvolupament de projectes artístics comunitaris) participarà en […]

Llegir més
08-05-18
Tralalà i el globus vermell

Apunteu a l’agenda el dia 26 de Maig al Palau de Congressos de Tarragona, per veure “Tralalà i el globus vermell” del projecte 4CORDES de l’Escola Sant Salvador i l’Escola Els Àngels. Aquí teniu el vídeo de l’any passat:

Llegir més
02-06-16
L’EMMM amplia l’àmbit de música comunitària

Més de 300 alumnes de diferents escoles i instituts de Mataró han participat en el programa de música comunitària que l’EMM ha desenvolupat els darrers mesos. El projecte s’ha desenvolupat al voltant de la rumba, el gospel i la percussió i es va tancar el passat diumenge 29 de maig, al Parc Central de la capital del […]

Llegir més