Apropant la música a les persones

Altres

1. Escoles Musicals a la ZER del Baix Montseny: Un projecte comú entre tres municipis, on els nens i nenes de les tres escoles de primària que conformen la ZER, toquen a una orquestra de vents metall, ukeleles i percussió.

2. Escoles Orquestrals de l’EMMM Mataró: Nens i nenes de diverses escoles de primària toquen a una orquestra simfònica, amb una metodologia basada en l’educació emocional per a la transformació social. Un projecte de ciutat que implica famílies, barris i organitzacions.

3. Projecte de Creativitat a l’escola d’Educació Especial de Les Aigües (EMMM): Un projecte de creativitat i experimentació a l’escola d’educació especial Les Aigües.

4. Projectes per Gent Gran de l’EMMM: Golden Gospel Choir i Orquestra d’Ukeleles. Dos projectes que aposten per l’aprenentatge al llarg de la vida a partir d’un cor gospel i d’una orquestra d’ukeleles.

5. Projecte Shaking Choir de l’EMM del Masnou. Un projecte per joves que parteix de les seves motivacions i expectatives, per exeperimentar amb la música, el moviment i la pròpia creativitat.

6. Projecte Kamina amb la Música de l’EMM La Llagosta. Un projecte de marching band amb joves.